Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa JOLANTA

Adres obiektu Uścieńków 7, 43-460 Wisła
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Mikołaj
Dodano: 2017-02-25
Pobyt od: 2017-02-18 do 2017-02-25 IP: xx.26.10.66
 
 
    

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to NAJLEPSZY PENSJONAT W WIŚLE! Nocleg tam to czysta przyjemność. Bardzo czysto, w każdym pokoju TV, ładna łazienka, duża szafa, półeczki, wieszaki i naprawdę wygodne łóżka. Do tego na każdym piętrze aneks kuchenny z lodówką, kuchenką, zlewem i naczyniami. Dużo miejsca dla dzieci, a także stanowisko z komputerem. Przy jadalni duży stół do tenisa stołowego, na którym gramy z rodzinką i znajomymi całe turnieje:-). Jedzenie jest tam GENIALNE. Głodni z stamtąd nie wyjdziecie. Od pysznego śniadania, po niesamowite obiadokolacje. Sam pensjonat znajduje się on bardzo blisko od stoku Nowa Osada, więc dla narciarzy idealnie. Polecam także w sezonie letnim. Osobiście byłem na rowerach i z całego serca polecam. Obsługa jest THE BEST, co tworzy bardzo rodzinną atmosferę, a Pani Jola ( właścicielka ) jest przemiła. GORĄCO POLECAM. KTO RAZ PRZYJEDZIE, BĘDZIE WRACAŁ NAWET CO ROKU.


 
 

mamutek
Dodano: 2016-08-19
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-06 IP: xxx.41.12.3
 
 
    

wszystko dostosowane do tego, żeby wczasowicz dobrze spędził urlop!


 
 

OLA I HIREK
Dodano: 2015-06-22
Pobyt od: 2015-06-19 do 2015-06-21
 
 
    

SUPER!!!! GORĄCO POLECAMY. pokoje przestronne, czyste, starannie umeblowane, gospodyni bardzo miła i otwarta. wyżywienie bardzo smaczne i w ilości nie do przejedzenia. atmosfera miła i rodzinna.do tego spokój,blisko lasu - można odpocząć. NAPRAWDĘ WARTO SKORZYSTAĆ


 
 

sportowcy z Przemyśla
Dodano: 2014-11-02
Pobyt od: 2014-06-20 do 2014-11-23
 
 
    

Witam serdecznie.To już nasz drugi pobyt u Pani Jolanty.Bardzo gorąco polecamy Willę Jolanta!!! Pokoje rewelacja, jedzenie nie do przejedzenia a właściciele traktują swoich gości jak rodzinę. Bardzo dziękujemy Pani Jolanto i do zobaczenia następnym razem. Jeżeli pobyt w Wiśle to TYLKO w WILLI "JOLANTA" !!!!!!!!!!


 
 

Jack
Dodano: 2014-05-18
Pobyt od: 2011-08-18 do 2011-08-21
 
 
    

Byłem pensjonariuszem kilka razy. Czasem kilka dni, czasem na jeden nocleg. Za każdym razem spotykałem się z przemiłą atmosferą stworzoną przez właściciela. Pensjonat polecam zimą i latem.


 
 

sportowcy z Przemyśla
Dodano: 2013-02-14
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-09
 
 
    

Witam serdecznie. Bardzo gorąco polecamy Willę Jolanta!!! Pokoje rewelacja, jedzenie nie do przejedzenia a właściciele traktują swoich gości jak rodzinę. Bardzo dziękujemy Pani Jolanto i do zobaczenia następnym razem. Jeżeli pobyt w Wiśle to TYLKO w WILLI "JOLANTA" !!!!!!!!!!


Opinie 1-6 z 6

 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie