Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa JOLANTA

Adres obiektu Uścieńków 7, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-18 z 18

 
 

sportowcy z Przemyśla
Dodano: 2013-02-14
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-09
 
 
    

Witam serdecznie. Bardzo gorąco polecamy Willę Jolanta!!! Pokoje rewelacja, jedzenie nie do przejedzenia a właściciele traktują swoich gości jak rodzinę. Bardzo dziękujemy Pani Jolanto i do zobaczenia następnym razem. Jeżeli pobyt w Wiśle to TYLKO w WILLI "JOLANTA" !!!!!!!!!!


 
Lidka i Jasiu
Dodano: 2011-09-06
Pobyt od: 2011-08-22 do 2011-08-28
 

Same pozytywne wrażenia z pobytu u Pani Jolanty. Bardzo dobre warunki, piękna okolica, pyszne jedzenie. Najważniejsza to typowo rodzinna i miła atmosfera. Gorąco polecamy i wrócimy tam nie raz :)


 
Basia z rodzinką
Dodano: 2011-03-01
Pobyt od: 2010-08-01 do 2010-08-01
 

Byliśmy 2 razy i jedziemy znowu.Wszystko rewelacyjne.


 
Barbara
Dodano: 2009-08-30
 

Wczoraj wróciliśmy z wakacji, a byliśmy w Wiśle. Długo nie zapomnę tak wspaniałego wypoczynku i ludzi u których byliśmy. Te chwile zawdzięczamy gospodarzom i atmosferze na medal z pensjonatu Jolanta. Dziękujemy.


 
Mirek
Dodano: 2009-03-20
 

Mieszkaliśmy u Jolanty w lutym tego roku. Warunki stworzone przez gospodarzy były wyśmienite. Standard na poziomie hotelu 4 gwiazdkowego a atmosfera iście domowa. Super czysto, do dyspozycji gości kącik kuchenny z mikrofalką i zlewem a z rozrywek - stół do ping ponga oraz TvSat i internet WiFi. Skorzystaliśmy także z możliwości wyżywienia. Bardzo smacznie i tanio. Pensjonat posiada także własny duży parking. Choć jest położony 3km od centrum Wisły to z drugiej strony -odległości czy to do wyciągów na Białym Kkrzyżu (najpewniejszy śnieg) czy na Stożku lub Soszowie są podobne nie mówiąc o bliskich wyciągach w Nowej Osadzie i Cieńkowie. Okolica jest cicha i spokojna. Nie wiem czy robię dobrze chwaląc to miejsce, bo za chwile będzie trudno zarezerwować tam nocleg.


 
wesoła gromadka
Dodano: 2008-03-03
 

Bardzo pozytywne wrażenia z pobytu u Pani Jolanty. Warunki rewelacyjne, jedzenie przepyszne , Gospodarze przemili, wszystko jak najbardziej na " TAK" . zdecydowanie polecamy !!!!!!!! na pewno jeszcze się spotkamy, może tym razem w " letnich klimatach ".


 
anna_d
Dodano: 2007-09-26
 

"U Jolanty" była juz dwa razy jak wszystko pojdzie po dobrej mysli w piatek będe po raz trzeci. Gorpodarze są przecudowni, bardzo mili kontaktowi, nawet z własnej kuchni pozwolili mi skorzystac (a raczej z piekarnika) :) bardzo pozytywnie kojarze wypoczynek w tym miejscu. Gorąco wszystkim polecam!!!


 
Tomek
Dodano: 2007-09-22
 

Dzisiaj wrócilismy z pobytu u Jolanty i bylo cudownie rewelacyjni gospodarze, super komfortowe pokoje, a łazienki niesamowite szczegolnie duze kabiny prysznicowe, pewnie jeszcze kiedys tam wrócimy. Polecam wszystkim


Opinie 11-18 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie