Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa JOLANTA

Adres obiektu Uścieńków 7, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Turyści z Krotoszyna
Dodano: 2017-09-05
Pobyt od: 2017-08-10 do 2017-08-15 IP: xxx.254.237.161
 
 
   

Cicha okolica,sympatyczni i życzliwi gospodarze.Pyszne i obfite posiłki.Pokoje czyste i zadbane.Ciekawe i rzeczowe informacje o okolicy.Bardzo miło spędzony czas.Dziękujemy pani Jolu.


 
 

Mikołaj
Dodano: 2017-02-25
Pobyt od: 2017-02-18 do 2017-02-25 IP: xx.26.10.66
 
 
    

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to NAJLEPSZY PENSJONAT W WIŚLE! Nocleg tam to czysta przyjemność. Bardzo czysto, w każdym pokoju TV, ładna łazienka, duża szafa, półeczki, wieszaki i naprawdę wygodne łóżka. Do tego na każdym piętrze aneks kuchenny z lodówką, kuchenką, zlewem i naczyniami. Dużo miejsca dla dzieci, a także stanowisko z komputerem. Przy jadalni duży stół do tenisa stołowego, na którym gramy z rodzinką i znajomymi całe turnieje:-). Jedzenie jest tam GENIALNE. Głodni z stamtąd nie wyjdziecie. Od pysznego śniadania, po niesamowite obiadokolacje. Sam pensjonat znajduje się on bardzo blisko od stoku Nowa Osada, więc dla narciarzy idealnie. Polecam także w sezonie letnim. Osobiście byłem na rowerach i z całego serca polecam. Obsługa jest THE BEST, co tworzy bardzo rodzinną atmosferę, a Pani Jola ( właścicielka ) jest przemiła. GORĄCO POLECAM. KTO RAZ PRZYJEDZIE, BĘDZIE WRACAŁ NAWET CO ROKU.


 
 

Sylwia
Dodano: 2017-02-20
Pobyt od: 2017-02-13 do 2017-02-17 IP: xx.0.41.236
 

Przepyszne obiady, super obsługa .


 
 

OLA I HIREK
Dodano: 2015-06-22
Pobyt od: 2015-06-19 do 2015-06-21
 
 
    

SUPER!!!! GORĄCO POLECAMY. pokoje przestronne, czyste, starannie umeblowane, gospodyni bardzo miła i otwarta. wyżywienie bardzo smaczne i w ilości nie do przejedzenia. atmosfera miła i rodzinna.do tego spokój,blisko lasu - można odpocząć. NAPRAWDĘ WARTO SKORZYSTAĆ


 
 

zadowolona
Dodano: 2015-02-11
Pobyt od: 2015-02-07 do 2015-02-10
 
 
  

Właśnie wróciliśmy z Wisły i obiecaliśmy sobie, że koniecznie musimy odwiedzić ten pensjonat ponownie. Nasz pobyt zaliczamy do bardzo udanych, warunki w willi są bardzo dobre, jedzenie przepyszne, a sami gospodarze są przeuroczymi ludźmi gotowymi we wszystkim pomóc i poradzić. Serdecznie polecamy!


 
 

sportowcy z Przemyśla
Dodano: 2014-11-02
Pobyt od: 2014-06-20 do 2014-11-23
 
 
    

Witam serdecznie.To już nasz drugi pobyt u Pani Jolanty.Bardzo gorąco polecamy Willę Jolanta!!! Pokoje rewelacja, jedzenie nie do przejedzenia a właściciele traktują swoich gości jak rodzinę. Bardzo dziękujemy Pani Jolanto i do zobaczenia następnym razem. Jeżeli pobyt w Wiśle to TYLKO w WILLI "JOLANTA" !!!!!!!!!!


 
 

sportowcy z Przemyśla
Dodano: 2013-02-14
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-09
 
 
    

Witam serdecznie. Bardzo gorąco polecamy Willę Jolanta!!! Pokoje rewelacja, jedzenie nie do przejedzenia a właściciele traktują swoich gości jak rodzinę. Bardzo dziękujemy Pani Jolanto i do zobaczenia następnym razem. Jeżeli pobyt w Wiśle to TYLKO w WILLI "JOLANTA" !!!!!!!!!!


 
Lidka i Jasiu
Dodano: 2011-09-06
Pobyt od: 2011-08-22 do 2011-08-28
 

Same pozytywne wrażenia z pobytu u Pani Jolanty. Bardzo dobre warunki, piękna okolica, pyszne jedzenie. Najważniejsza to typowo rodzinna i miła atmosfera. Gorąco polecamy i wrócimy tam nie raz :)


 
Mirek
Dodano: 2009-03-20
 

Mieszkaliśmy u Jolanty w lutym tego roku. Warunki stworzone przez gospodarzy były wyśmienite. Standard na poziomie hotelu 4 gwiazdkowego a atmosfera iście domowa. Super czysto, do dyspozycji gości kącik kuchenny z mikrofalką i zlewem a z rozrywek - stół do ping ponga oraz TvSat i internet WiFi. Skorzystaliśmy także z możliwości wyżywienia. Bardzo smacznie i tanio. Pensjonat posiada także własny duży parking. Choć jest położony 3km od centrum Wisły to z drugiej strony -odległości czy to do wyciągów na Białym Kkrzyżu (najpewniejszy śnieg) czy na Stożku lub Soszowie są podobne nie mówiąc o bliskich wyciągach w Nowej Osadzie i Cieńkowie. Okolica jest cicha i spokojna. Nie wiem czy robię dobrze chwaląc to miejsce, bo za chwile będzie trudno zarezerwować tam nocleg.


 
wesoła gromadka
Dodano: 2008-03-03
 

Bardzo pozytywne wrażenia z pobytu u Pani Jolanty. Warunki rewelacyjne, jedzenie przepyszne , Gospodarze przemili, wszystko jak najbardziej na " TAK" . zdecydowanie polecamy !!!!!!!! na pewno jeszcze się spotkamy, może tym razem w " letnich klimatach ".


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie